Yardımcı olmamızı ister misiniz?

Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak ve sipariş vermek için lütfen bizimle iletişime geçin

CANKAR SIVI SOLUCAN GÜBRESİ

* Cankar sıvı solucan gübresinin hammaddesi vermikompost ( katı solucan gübresi) dir.

* Cankar sıvı solucan gübresi’ nin yüksek verimliliği, üretiminde kullanılan nano teknoloji ve mikrobiyolojik su işleme yöntemleri ile başarılabilmektedir.

* Karışım işlemi sırasında vermikompostun içerdiği aerobik ve anaerobik bakteriler uyku durumuna (dormancy) geçerler. Ambalaj içerisinde Uykuda bulunan bakteriler, ürünün kullanım anında suyla karıştırılmasıyla tekrar aktif hale geçerler.

* Hidrodinamik kavitasyon ve Nanoteknoloji ile solucan humusunda bulunan vitaminler, enzimler, aminoasitler, mikroelementler mikro humat molkülleri ile şelatlanır ve mikrohumik molekül bileşimi oluşur.

* Cankar Sıvı Solucan gübresi bitkilerin büyümesi ve gelişmesi  için gerekli olan, organik maddeleri, makro ve mikro besin elementleri, aminoasitler, enzimler, doğal antibiyotikler ile yararlı mikroorganizmaları içerir.

* Cankar Sıvı Solucan Gübresi Bitki tarafından kolaylıkla emilebilen bir bileşim olup, bitkinin dengeli beslenmesini ve büyümesini sağlar.

* Cankar Sıvı Solucan gübresi kullanılan ürünlerde verim artışının yanısıra vitamin içeriğinin de arttığı görülmüştür.

* Cankar Sıvı Solucan gübresi sağlık ve çevre açısından da güvenli bir şekilde kullanılabilen %100 organik bir gübredir.

* Cankar Sıvı Solucan gübresi tarla bitkilerinde, meyve ağaçları, sebze bitkilerinde, seralarda, peyzaj alanlarında, fidanlıklarda rahatlıkla ve kolay kullanılabilir.

* İnsanlar, bitkiler ve hayvanlar için güvenlidir

* Cankar Sıvı Solucan gübresi hem yapraktan hem de damlama sulama sistemleri ile rahatlıkla uygulanabilir.

* Cankar Sıvı Solucan gübresi uygulama oranları ürüne ve bitki çeşidine göre değişkenlik gösterebilir. Önerilen kullanım şekli ve dozlarına uygun kullanılması tavsiye edilir.

* Sitemizde yer alan "dikkat edilecek olan hususlar" bölümünde yazılı olanlar önemli olup,bu kurallara uygun kullanılmaması halinde etkisi düşük kalabilir.İstenen verim elde edilemeyebilir.

%100 organik sıvı solucan gübresi 0,250 ml , 0,5 Litre ,1 Litre, 5 Litre , 20 Litrelik ambalajlarda üretilmektedir.